Με Παπαπέτρου η προετοιμασία της Εθνική Ανδρών ενόψει Mundobasket

Με Παπαπέτρου η προετοιμασία της Εθνική Ανδρών ενόψει Mundobasket

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει το Mundobsket αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον καθιστούσαν αμφίβολο.

Το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής με το παγκόσμιο μπάσκετ βρίσκεται πλέον λίγο περισσότερο από έναν μήνα μακριά. Στις 25 Αυγούστου ξεκινά το Mundobasket που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, με την Ελλάδα είναι πιστή στο ραντεβού της.

Θέμα ημερών είναι και η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, με αρκετούς παίκτες να είναι ακόμα αμφίβολοι ή και οριστικά απόντες όπως οι Σλούκας, Καλάθης, Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος γκαρντ για τον Ολυμπιακό: Ο Μίχαϊλιουκ και οι άλλοι

Από τη λίστα αυτή βγήκε τελικά το όνομα του Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον Έλληνα φόργουορντ που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον ώμο και να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του κόουτς Ιτούδη.

Υπενθυμίζουμε πως η Εθνική συμμετέχει στο Group C από το οποίο αναμένεται να περάσει εύκολα πίσω από τις ΗΠΑ, με τις Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία να συμπληρώνουν τον όμιλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ