Με Μιλουτίνοφ η αποστολή της Σερβίας, αλλά χωρίς Μίσιτς και Γιόκιτς

Με Μιλουτίνοφ η αποστολή της Σερβίας, αλλά χωρίς Μίσιτς και Γιόκιτς

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κλήθηκε από τον κόουτς Πέσιτς στην αποστολή της Σερβίας ενόψει του Mundobasket, από την οποία θα απουσιάζουν οι ΝΒΑερς Γιόκιτς και Μίσιτς.

Η Σερβία, μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, ξεκινά και αυτή την προετοιμασία της ενόψει του Mundοbasket που ξεκινά στις 25 Αυγούστου. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Σβέτισλαβ Πέσιτς ανακοίνωσε την αποστολή, με τα δύο μεγάλα αστέρια των Σέρβων να απουσιάζουν.

Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς και ένα από τα καλύτερα γκαρντ την τελευταία 5ετια στην Ευρώπη που θα αγωνίζεται και αυτός του χρόνου στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο Βασίλιε Μίσιτς δεν θα δώσουν το παρών με τον κόουτς Πέσιτς να σχολιάζει σχετικά:

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Δανία 107-75: Έριξε «100αρα» η Εθνική Εφήβων και… περιμένει για την πρόκριση

«Ο Μίτσιτς είχε μια δύσκολη σεζόν, είχε αρκετούς τραυματισμούς. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Έπρεπε να μείνει στις ΗΠΑ για προπόνηση, τραυματίστηκε στον ώμο του. Δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Με τον Γιόκιτς συζητήσαμε πολλές φορές και μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες συζητήσεις που έχω κάνει ποτέ με παίκτη που έμεινε εκτός. Δεν θα βρίσκεται στην αποστολή μας διότι αισθάνεται εξουθενωμένος τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Δεν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει ευθύνες αυτή την στιγμή.»

Την ιστορία όμως τη γράφουν οι παρόντες και μεταξύ αυτών είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αναλυτικά η αποστολή της Σερβίας: Αλέκσα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Ντούσαν Μπέσλατς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μπόρισα Σάμανιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ντούσαν Ρίστιτς.

Μέσα σε αυτούς θα μπορούσε να είναι και ο Κέβιν Πάντερ που έχει σερβικό διαβατήριο από το 2020, αλλά πολλοί στη Σερβία είναι έντονα αντίθετη με το να φορέσουν τη φανέλα της χώρας τους νατουραλιζέ παίκτες, όπως μεταξύ άλλων και ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, παλιά δόξα των Πλάβι αλλά και του Παναθηναϊκού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ