Ρέμπρατσα: «Καλύτερα η Σερβία να βγει ένατη, παρά να μας φέρει ένας ξένος το χρυσό»

Ρέμπρατσα: «Καλύτερα η Σερβία να βγει ένατη, παρά να μας φέρει ένας ξένος το χρυσό»

Ο Ζέλικο Ρέμπρατσα σχολίασε με καυστικό τρόπο το ζήτημα της συμμετοχής νατουραλιζέ παικτών στις Εθνικές, θέλοντας η Σερβία να μην στραφεί σε αυτή τη λύση.

Το θέμα που έχει προκύψει με τη χρήση νατουραλιζέ παικτών στις εθνικές ομάδες κλήθηκε να σχολιάσει ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ρέμπρατσα, παίρνοντας την πλευρά αυτών που θεωρούν λανθασμένη επιλογή των ομάδων να παίρνουν νατουραλιζέ παίκτες.

Ο Ρέμπρατσα υιοθέτησε την άποψη που εξέφρασε πριν λίγες μέρες και ο Βλάντιμιρ Στίματς, πως δηλαδή δεν είναι καλό να υπάρχουν νατουραλιζέ παίκτες την Εθνική Σερβίας.

Διαβάστε επίσης: Καμανό για εξτρέμ στον Ολυμπιακό – Τσεκάρισμα από Κορδόν για τον Αφρικανό

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Kurir», ο Ρέμπρατσα δήλωσε πως προτιμά η Εθνική Σερβίας να μην τα πάει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να καταταγεί ένατη, παρά με τη βοήθεια ενός ξένου (νατουραλιζέ) να πάρει το χρυσό.

Όταν ρωτήθηκε για το αν χρειάζεται η Σερβία νατουραλιζέ απάντησε χαρακτηριστικά:

«Όχι. Δεν είναι σύλλογος. Η εθνική ομάδα είναι δική μας, μία ομάδα από τους καλύτερους παίκτες στη χώρα και θα προτιμούσα να τερματίσουμε ένατοι παρά ένας ξένος να μας φέρει το χρυσό.

Η επιλογή της εθνικής ομάδας προϋποθέτει παίκτες που έχουν γεννηθεί εδώ, όλα τα άλλα είναι φιλοσοφίες και μη ρεαλιστική εικόνα του μπάσκετ. Έχουμε προοπτικές, αλλά πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να ψάχνουμε για σύντομους δρόμους για την επιτυχία, επειδή δεν υπάρχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ