Σιμόνοβιτς για Γιόκιτς: «Παίζεις 100 παιχνίδια σε μια σεζόν, τρως ξύλο σε 100 παιχνίδια – Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή»

Σιμόνοβιτς για Γιόκιτς: «Παίζεις 100 παιχνίδια σε μια σεζόν, τρως ξύλο σε 100 παιχνίδια – Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή»

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς υπερασπίστηκε τον Νίκολα Γιόκιτς και την απόφασή του να μην συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Νίκολα Γιόκιτς πήρε την απόφαση να μην λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από μια πολύ επιβαρυμένη σεζόν όπου έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, ενώ είχε λάβει μέρος νωρίτερα και το EuroBasket του Σεπτεμβρίου.

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και όσους ανέφεραν πως «κρέμασε» τη Σερβία, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολο σε κάθε παιχνίδι να έχει δύο και τρεις παίκτες να σε μαρκάρουν, ενώ επισήμανε πως δεν είναι… μηχανή.

Oι δηλώσεις του Μάρκο Σιμόνοβιτς για τον Νίκολα Γιόκιτς:

«Πρέπει να πάρω λίγο το μέρος των παικτών. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Νίκολα Γιόκιτς. Όλοι έχουμε δει πώς συμπεριφέρεται και παίζει το παιχνίδι, πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει ένα μετάλλιο πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ και πώς οδηγεί την ομάδα μας. Ξέρεις πόσο τον ενόχλησε η αποτυχία; Ήμουν μάρτυρας αυτού και μπορώ να πω το ίδιο και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Όταν είσαι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας δέχεσαι πάντα double team, όταν είσαι ο καλύτερος στον κόσμο σε φυλάνε τρεις παίκτες κάθε παιχνίδι. Παίζεις 100 παιχνίδια σε μια σεζόν, τρως ξύλο σε 100 παιχνίδια. Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή.

Λέγεται συχνά ότι στο παρελθόν, όλοι έπαιζαν στην εθνική ομάδα, και όντως, αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτών των εποχών, μόνο περίπου 30 παιχνίδια παίζονταν σε μια σεζόν. Τώρα, ο άνθρωπος έχει παίξει 100 παιχνίδια, πρέπει πραγματικά να το καταλάβουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ