Κουμάτζε τριετίας στην Άλμπα Βερολίνου

Κουμάτζε τριετίας στην Άλμπα Βερολίνου

Ο πανύψηλος (2.23μ) σέντερ από το Τσαντ, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άλμπα Βερολίνου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Κράιστ Κουμάτζε θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε επίπεδο Euroleague για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού όπως ενημέρωσε η Άλμπα Βερολίνου, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους. προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άλμπα Βερολίνου, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (26/7) ότι ο ύψους 2,23μ. σέντερ από το Τσαντ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 27χρονος, ύψους 2.23μ σέντερ, αν ολοκληρώσει τη θητεία του στον γερμανικό σύλλογο θα κλείσει 5.5 χρόνια παρουσίας καθώς έχει ήδη δυόμισι σεζόν με τα κίτρινα της Άλμπα (Φεβρουάριος του ’21). Πέρσι είχε μια σταθερή προσφορά στα 31 ματς που αγωνίστηκε στην Euroleague, με μέσους όρους 6 πόντων, 3.8 ριμπάουντ και 1 κοψίματος.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα – Ο Μίχαϊλιουκ, η «έξτρα» κίνηση και το ευέλικτο ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο Κουμάτζε αποφοίτησε από το Φλόριντα Στέιτ το 2019, ωστόσο δεν επελέγη στα draft του NBA και πέρασε τη σεζόν 2019-20 στην G League με τη θυγατρική των Φιλαδέλφεια 76ers, τους Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς.

Ακολούθως πέρασε τον Ατλαντικό και ξεκίνησε την περίοδο 2020-21 στην Εστουντιάντες, ωστόσο τον Δεκέμβριο μετακόμισε στη ρωσική Άβτοντορ, από την οποία αποχώρησε επίσης, για να βρει την… Ιθάκη του στην Άλμπα Βερολίνου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ