Εμπίντ: Σκέφτεται να παίξει με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του 2024

Εμπίντ: Σκέφτεται να παίξει με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του 2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ο διευθύνων σύμβουλος της team USA, Γκραντ Χιλ μίλησε στο SiriusXM Radio και παραδέχτηκε πως μίλησε με τον MVP της περασμένης σεζόν του NBA, Τζοέλ Εμπίντ, για να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Ο σέντερ των Σίξερς πρόσφατα απέκτησε γαλλικό διαβατήριο, ωστόσο δικαιούται να αγωνιστεί και για τις δύο χώρες, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ποια θα εκπροσωπήσει τελικά.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρτίνεθ χάραξε την αγωνιστική γραμμή του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με ομιλία-μήνυμα

Ο Χιλ στη συνέντευξη που έδωσε είπε: «Θα το απαντήσω απλά, ναι, μίλησα μαζί του. Κοιτάξτε, έχει επιλογές, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αλλά είναι επίσης κάποιος για τον οποίο έχουμε μιλήσει το επόμενο καλοκαίρι, και θα δούμε. Θα δούμε πώς θα γίνει».

Ο Εμπίντ δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA αυτό το καλοκαίρι, αφού είχε δηλώσει τον Ιανουάριο πως η συμμετοχή του σε διεθνείς διοργανώσεις θα εξαρτηθεί εν μέρει από το πως νιώθει με το σώμα του.

Την περασμένη σεζόν, ο σταρ των Σίξερς έλαβε το βραβείο MVP του NBA έχοντας κατά μέσο όρο 33,1 πόντους, 10,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι σε 66 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ