Χάνει το Παγκόσμιο ο Ποκουσέφσκι για τη Σερβία

Χάνει το Παγκόσμιο ο Ποκουσέφσκι για τη Σερβία

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα (25/8), εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.

Πλήγμα για τη Σερβία, εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η συμμετοχή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στα τελικά της διοργάνωσης καθίσταται αδύνατη εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, που αντιμετωπίζει ο νεαρός.

Ένα πρόβλημα στο ώμο, όπως όλα δείχνουν δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Σερβίας στη διοργάνωση, που θα βρίσκονται τα περισσότερα από τα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου έτοιμα να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή του κόσμου (vids)

Η σέρβικη ιστοσελίδα «zurnal.rs» πιστεύει πως ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, δεν θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και παρά το γεγονός πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τον συμπεριέλαβε στην αρχική προεπιλογή της Σερβίας, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Ο 21χρονος μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του στο NBA και αναμένεται να έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ των Θάντερ, οπού την περσινή σεζόν είχε 8.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Η Σερβία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει Νότιο Σουδάν, την Κίνα και το Πουέρτο Ρίκο, ενώ στη συνέχεια της διοργάνωσης ενδέχεται να βρεθεί απέναντι και στην Ελλάδα, στο δρόμο για την… τετράδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ