Μαντζούκας και Ζούγρης: «Νιώθουμε ευλογημένοι που βρισκόμαστε στην Εθνική, δεν υπάρχει κούραση»

Μαντζούκας και Ζούγρης: «Νιώθουμε ευλογημένοι που βρισκόμαστε στην Εθνική, δεν υπάρχει κούραση»

Λευτέρης Μαντζούκας και Βαγγέλης Ζούγρης μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Ε.Ο.Κ. στο Youtube οπού δήλωσαν ότι είναι ευλογημένοι που βρίσκονται στην Εθνική Ανδρών.

Οι Λευτέρης Μαντζούκας και Βαγγέλης Ζούγρης ήταν δύο από τους πρωταγωνιστές της Εθνική μας στο Eurobasket U20 και ο κόπος τους έπιασε αφού κέρδισαν μία κλήση στην Εθνική Ανδρών. Οι αποδόσεις τους στους αγώνες επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο κανάλι της Ε.Ο.Κ. στο Youtube μίλησαν μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι δεν υπάρχει κούραση αλλά μόνο τιμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Λ.Μ.: «Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά προσωπικά θεωρώ πως είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στην κλήση της Εθνικής Ανδρών. Νιώθω ότι είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία με τεράστια ονόματα στο ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα στο παγκόσμιο μπάσκετ και είμαι έτοιμος να δώσω το 100%».

Β.Ζ.: «Κι εγώ με τη σειρά μου νιώθω πολύ ευλογημένος. Νιώθω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή της οποίας μπορεί να τύχει ένας αθλητής η κλήση στην Εθνική Ανδρών. Νιώθω ευλογημένος που έχω αυτήν την ευκαιρία να είμαι μαζί με τέτοιους παίκτες. Τα συναισθήματα απερίγραπτα».

-Τελείωσε το πρωτάθλημα, πήγατε στην Εθνική Νέων Ανδρών, τώρα απευθείας στην Ανδρών. Αλλά να υποθέσω πως όταν σε καλή η Εθνική Ανδρών ή οποιαδήποτε άλλη Εθνική Ομάδα, η κούραση πάει σε δεύτερο και τρίτο ρόλο, έτσι;

Β.Ζ.: «Ακριβώς… Δεν υπάρχει κούραση. Είναι στο μυαλό θεωρώ. Είμαστε έτοιμοι και οι δύο. Είμαι σίγουρος για τον Λευτέρη, είμαι σίγουρος και για τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει κούραση. Είμαστε εδώ να δώσουμε το 100%, να βοηθήσουμε την ομάδα και όπως είπα είναι τεράστια ευκαιρία, είμαστε έτοιμοι».

Λ.Μ.: «Όταν παίζεις μπάσκετ και αυτό έχεις αποφασίσει να το κάνεις για όλη σου τη ζωή και να το κάνεις επάγγελμά σου και 100% κομμάτι της καθημερινότητάς σου, δεν υπάρχει πραγματικά σκέψη. Όπου καλείσαι να παίξεις και να κάνεις αυτό που αγαπάς πας και το κάνεις 100%».

-Είναι πολύτιμο εφόδιο η παρουσία σας εδώ, ανεξάρτητα από το να βρίσκεστε ή αν θα βρίσκεται ένας από εσάς στην τελική επιλογή;

Λ.Μ.: «Όπως είπα και πριν η Εθνική Ανδρών έχει πάρα πολλές προσωπικότητες του μπάσκετ. Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευλογημένος που είμαι εδώ».

Β.Ζ: «Το να βλέπω το όνομά μου δίπλα στα ονόματα των 21 καλύτερων παικτών της Ελλάδας είναι απίστευτα συγκινητικό. Είμαστε έτοιμοι».

-Στο Ηράκλειο ο κόσμος βοήθησε να φτάσετε στο χάλκινο μετάλλιο. Να υποθέσω πως περιμένετε τη στήριξη του κόσμου και στα φιλικά που έχει να δώσει η ομάδα εδώ με τη Σλοβενία, την Ιταλία, την Σερβία.

Λ.Μ.: «Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Είναι πολύ σημαντική όπου κι αν παίζουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, όχι μόνο στην Ελλάδα και περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Β.Ζ.: «Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης, ο πιο πολύτιμος σε όλο το γήπεδο. Περιμένουμε τη στήριξή σας όπως κάνατε και στην Κρήτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ