Ο Γουόκαπ απάντησε στους επικριτές των «νατουραλιζέ»

Ο Γουόκαπ απάντησε στους επικριτές των «νατουραλιζέ»

Ο Τόμας Γουόκαπ απάντησε μέσω ενός podcast που ήταν καλεσμένος, στους επικριτές των «νατουραλιζέ» παικτών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως νιώθει περισσότερο Ευρωπαίος παρά Αμερικανός.

Ο Τόμας Γουόκαπ πήρε θέση για το θέμα των «νατουραλιζέ» παικτών, βρίσκοντας την ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές τόσο του δικού του ζητήματος, όσο και των υπολοίπων.

Ο point guard του Ολυμπιακού βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Basketnews, εκεί όπου βρήκε την ευκαιρία να πάρει θέση για το επίμαχο θέμα της ελληνοποίησης του.

Ο Γουόκαπ αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ευρώπη, η οποία πλέον φτάνει τα εφτά χρόνια (έχει αγωνιστεί και στην Ζαλγκίρις αλλά και στην Λούντβιχσμπουργκ), λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον νιώθει περισσότερο Ευρωπαίος παρά Αμερικανός.

«Έχω περάσει τα τελευταία 7 χρόνια στην Ευρώπη. Σε αυτό το σημείο νιώθω περισσότερο Ευρωπαίος, παρά Αμερικάνος. Όσο περνάει ο καιρός, νομίζω ότι θέλω να ζήσω εδώ, να μπω την κουλτούρα και να προσπαθήσω να ενταχθώ στην κοινωνία. Νομίζω ότι μπορούν να ειπωθούν πολλά για αυτό το θέμα».

Θυμίζουμε πως ο Γουόκαπ αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ την οποία και θα βοηθήσει με τις υπηρεσίες του στο παγκόσμιο κύπελλο που ακολουθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ