Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Χίγκινς (pic)

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Χίγκινς (pic)

Κόρι Χίγκινς και Μπαρτσελόνα αποφάσισαν από κοινού την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενοι σταθμό της καριέρας του.

Ο Κόρι Χίγκινς δεν είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τους «Καταλανούς» να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, μετά από συζητήσεις και κοινή απόφαση και των δύο πλευρών.

Η Μπαρτσελόνα πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χίγκινς, αφού μετά από διαπραγματεύσεις εβδομάδων, προκειμένου να βρεθεί μία άκρη στο συμβόλαιό του, τελικά τον αποδέσμευσε.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Να διερευνηθεί ποινικά – Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί από την ΕΠΟ»

Ο 34χρονος Αμερικανός που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις «2» και «3», όντας πλέον ελεύθερος θα απασχολήσει ομάδες της Euroleague που ακόμη δεν έχουν κλείσει τα ρόστερ τους, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Χίγκινς αγωνίστηκε με τα χρώματα των «Μπλαουγκράνα» από το 2019 έως σήμερα και σε αυτό το διάστημα βοήθησε τους «Καταλανούς» να φτάσουν σε 3 Final four της Euroleague  με 8.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 34.9% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Στην ACB οι μέσοι όροι του ήταν 9.8 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, με 40.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ