Ελλάδα – Σλοβενία μέρος δεύτερο στη… σκιά του θρυλικού Γκάλη

Ελλάδα – Σλοβενία μέρος δεύτερο στη… σκιά του θρυλικού Γκάλη

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα τη Σλοβενία στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, εκεί οπού θα λάβει χώρα το ύστατο «χαίρε» στον Νίκο Γκάλη.

ΕλλάδαΣλοβενία πράξη δεύτερη, σήμερα (19:00, ΕΡΤ1) από το ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, σε μία ξεχωριστή μέρα για το ελληνικό μπάσκετ, με την ΕΟΚ να ανεβάζει στον «ουρανό» του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τη φανέλα του σπουδαίου Νίκου Γκάλη από τον «θρίαμβο» του Eurobasket 1987.

Δύο μέρες μετά το πρώτο άκρως θετικό δείγμα που παρουσίασε η Εθνική στον αγώνα της Λιουμπλιάνα, εκεί οπού επικράτησε της παρέας του Ντόνσιτς με 98-91, απόψε θέλει να δείξει πως αυτή η εμφάνιση και το πάθος που έδειξαν οι Έλληνες διεθνείς δεν ήταν κάτι το παροδικό, αλλά κάτι, πάνω στο οποίο θέλουν να χτίσουν.

Διαβάστε επίσης: Ο Κορδόν μίλησε με Λας Πάλμας για τον περιζήτητο Σέρχι Καρντόνα

Σε ένα ΟΑΚΑ που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο με πάνω από 10.000 εισιτήρια να έχουν ήδη φύγει, παρά τη ζέστη του Αυγούστου, η Ελλάδα θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο μπροστά στο κοινό της στο πρώτο από τα συνολικά 3 φιλικά που θα δώσει στην Αθήνα, μαζί με τα παιχνίδια κόντρα σε Σερβία και Ιταλία για το Ακρόπολις.

Ο Ιτούδης θα έχει έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, για να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να δώσουν πράγματα και να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην τελική 12αδα που θα ταξιδέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο (28/8-10/9) στις Φιλιππίνες.

Το ελληνικό κοινό σίγουρα θα γεμίσει το γήπεδο από νωρίς, για να μπορέσει να παρακολουθήσει στις 18:45 την τελετή προς τιμήν του θρυλικού Νίκου Γκάλη, με τη φανέλα του από το το αξέχαστο για όλους Eurobasket 1987 να υψώνεται στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ