Εθνική Ελλάδας: «Γέμισαν» οι θέσεις courtside για το Aegean Ακρόπολις

Εθνική Ελλάδας: «Γέμισαν» οι θέσεις courtside για το Aegean Ακρόπολις

Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις δίπλα από το παρκέ για το Aegean Ακρόπολις (8-10 Αυγούστου).

Μεγάλο παραμένει το ενδιαφέρον του κοινού για την Εθνική και για το τουρνουά Aegean Ακρόπολις, καθώς μετά τους περίπου 15.000 θεατές που παρακολούθησαν το φιλικό της Ελλάδας με την Σλοβενία και τη βράβευση του Νίκου Γκάλη την Παρασκευή (04/08), η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια δίπλα στο παρκέ.

Το Aegenan Ακρόπολις θα λάβει χώρα το διήμερο 8-10 Αυγούστου, με τη συμμετοχή επίσης της Σερβίας και της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Μήτογλου: «Δεν έκλεψα, δεν βίασα, δεν σκότωσα, έκανα ένα λάθος και το πλήρωσα»

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η βραδιά του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία ήταν ξεχωριστή και την έκανε αξέχαστη η βράβευση του Νίκου Γκάλη. Η επίσημη αγαπημένη παραμένει εδώ, παραμένει στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει στο δικό της δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Επόμενο ραντεβού το πιο σταθερό εδώ και τριάντα χρόνια, το τουρνουά “Aegean Ακρόπολις”.

Οι courside θέσεις ήδη έχουν εξαντληθεί, αλλά συνεχίζεται κανονκά η διάθεση των εισιτηρίων για όσους θέλουν να σταθούν δίπλα στην Εθνική Ομάδα για μία ακόμη φορά. Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας στο ΟΑΚΑ ηλεκτρονικά με ένα κλικ ΕΔΩ. Παράλληλα λειτουργούν εκδοτήρια στο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο P5 (Parking 5) τα οποία θα είναι ανοιχτά αύριο (7/8) ως τις 18.00 και τις ημέρες των αγώνων (8-10/8) ως το τζάμπολ των αναμετρήσεων στις 19.45.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

8/8 19.45 Ελλάδα-Σερβία

9/8 19.45 Σερβία-Ιταλία

10/8 19.45 Ιταλία-Ελλάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ