ΕΟΚ: Ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι με την Σερβία

ΕΟΚ: Ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι με την Σερβία

Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ κάνει γνωστό πως στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Σερβία για το τουρνουά Ακρόπολις, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλαθλου της ΑΕΚ.

Μπορεί σήμερα να ξεκινάει ένα από τα σπουδαιότερα φιλικά τουρνουά σε εθνικό επίπεδο μπάσκετ, αυτό του Ακρόπολις, όμως τα βλέμματα του αθλητικού και όχι μόνο κόσμου, είναι στραμμένα στα τραγικά συμβάντα που έλαβαν χώρα χθες στην Ν. Φιλαδέλφεια.

Εκεί όπου ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, έπεσε νεκρός από επίθεση οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Στα πλαίσια αυτής της τραγικής είδησης, η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Σερβία ως ελάχιστος φόρος τιμής στον αδικοχαμένο Μιχάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο ενός ακόμη φιλάθλου που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας, καθώς και τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης της Εθνικής Ανδρών με τη Σερβία στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά Aegean Acropolis.

Με την ευχή κάποτε να σταματήσουν οι εκτός κάθε λογικής πράξεις βίας που συνδέονται με τον αθλητισμό και δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ