Η Φενέρμπαχτσε απάντησε στα σχόλια του Αταμάν περί Γουίλμπεκιν!

Η Φενέρμπαχτσε απάντησε στα σχόλια του Αταμάν περί Γουίλμπεκιν!

Με μία ανακοίνωση φρόντισε η Φενέρμπαχτσε να απαντήσει στον Εργκίν Αταμάν για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Σκότι Γουίλμπεκιν.

Η απουσία του Σκότι Γουίλμπεκιν από τις φετινές υποχρεώσεις της Εθνικής Τουρκίας στο Olympic Pre-Qualifying Tournament δημιούργησε πολλά ερωτήματα στον κόσμο της χώρας αλλά και στον προπονητή της ίδιας της Εθνικής.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που έκανε στο Tivibu Spor τόνισε πως ο 30χρονος γκαρντ εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Τουρκίας αλλά είχε ένα οστικό οίδημα στο πόδι το οποίο δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί. Στη συνέχεια δήλωσε πως ο Αμερικάνος με το τούρκικο διαβατήριο αρνούταν να απαντήσει στο τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Το θέμα ήθελε να ξεκαθαρίσει η ίδια η Φενέρμπαχτσε που με μία μακροσκελή ανακοίνωση ανέφερε πως ο παίκτης υπέστη δύο τραυματισμούς στο ίδιο γόνατο αλλά και πολλά άλλα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τούρκικης ομάδας:

«Ο παίκτης μας, Σκότι Γουίλμπεκιν, δυστυχώς υπέστη δύο τραυματισμούς στο ίδιο γόνατο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23 και όπως όλοι γνωρίζουν, έμεινε μακριά από το παρκέ για περίπου τρεις μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της σειράς των playoffs της EuroLeague (σσ. κόντρα στον Ολυμπιακό).

Παρόλο που ο Γουίλμπεκιν δεν μπόρεσε να φτάσει στο 100% της αποτελεσματικότητάς του, αγωνίστηκε στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος με την προσωπική του αφοσίωση και μόλις τελείωσε η σεζόν, ακολούθησε το πρόγραμμα που ετοίμασε το ιατρικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε και η ομάδα που επιμελείται τη φυσική του κατάσταση στην Αμερική.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αθλητής μας έχει προγραμματίσει να κάνει ενδυνάμωση στο τραυματισμένο γόνατό του όλο το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του ειδικού αυτού προγράμματος, να κάνει ασκήσεις αποφυγής τραυματισμών και να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν με το ελάχιστο ρίσκο.

Συνοψίζοντας, ο αθλητής μας έχει αφιερώσει την καλοκαιρινή περίοδο στο να προετοιμάσει τη φυσική του κατάσταση 100% για τη νέα σεζόν, αντί να κάνει προπονήσεις μπάσκετ.

Σε αυτό το σημείο, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα μη δυνατότητας προσέγγισής του, μη απάντησης τηλεφωνικών κλήσεων ή άρνησης της πολύτιμης φανέλας (σσ. της Εθνικής Τουρκίας) για αυθαίρετους λόγους, όπως έχει ισχυριστεί.

Ο παίκτης μας εξήγησε λεπτομερώς την προαναφερθείσα διαδικασία από την πρώτη μέρα που επικοινώνησαν μαζί μας οι διοικητικές ομάδες της Εθνικής μας ομάδας και παρουσίασε τις αναφορές του στους υπεύθυνους της Εθνικής μας ομάδας, τόσο για τις διαδικασίες τραυματισμών του κατά τη διάρκεια της σεζόν, όσο και για όλες τις λεπτομέρειες του ειδικού προγράμματος που θα ακολουθήσει την καλοκαιρινή περίοδο.

Εν ολίγοις, ο αθλητής μας δεν αρνήθηκε να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα όπως λέχθηκε, απλώς δήλωσε ότι απέχει πολύ από το να παίξει αγώνα σε ανταγωνιστικό επίπεδο, λόγω αυτού του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, που υπέστη για πρώτη φορά στην καριέρα του και ζήτησε την εξαίρεσή του από τους προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι. Όλες οι λεπτομέρειες αυτής της διαδικασίας μεταφέρονταν επίσης τακτικά και αναλυτικά στους υπεύθυνους της Τουρκικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από την ομάδα μας.

Θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να υπενθυμίσουμε ότι ο Γουίλμπεκιν υπηρετεί με αφοσίωση αυτή την πολύτιμη φανέλα από τότε που απέκτησε το καθεστώς του νατουραλιζέ, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο Νοέμβριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ