Βουίζει η Αργεντινή για Έσε και Ολυμπιακό: «Στα 4 εκατομμύρια το deal, ετοιμάζεται να φύγει»

Βουίζει η Αργεντινή για Έσε και Ολυμπιακό: «Στα 4 εκατομμύρια το deal, ετοιμάζεται να φύγει»

Οι Αργεντίνοι στέλνουν τον Σαντιάγκο Έσε στον Ολυμπιακό.

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Σαντιάγκο Έσε. Αυτό αναφέρουν στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες. Ο 21χρονος παίκτης ετοιμάζεται σιγά-σιγά να πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Μετά τα χθεσινά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία, οι Αργεντίνοι έδωσαν συνέχεια στο θέμα, υπογραμμίζοντας πως ο άσος της Ουρακάν θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης: Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ 0-0: Στάθηκε όρθιος στο Σπλιτ και πάει για… all in στην Τούμπα

Οπως τονίζουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με την Ουρακάν. Μάλιστα, δίνουν και λεπτομέρειες για το deal των δυο πλευρών, με τους «ερυθρολεύκους» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, προβλέπεται και ένα ποσοστό 10% για την Ουρακάν, σε περίπτωση μεταπώλησης του Σαντιάγκο Έσε σε άλλον σύλλογο.

Στην Αργεντινή δείχνουν σίγουροι για θετική κατάληξη στη μεταγραφική υπόθεση, ενώ εκτιμούν ότι σύντομα, ο 21χρονος χαφ θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Ο Έσε είναι ο αρχηγός της Ουρακάν και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αργεντινής έχει διάρκεια ως το 2024. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι.

Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Αντερλεχτ, όσο και η Μπενφίκα.

Μένει να φανεί λοιπόν το πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική υπόθεση, με τους Αργεντινούς να τον ντύνουν στα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ