Χωρίς τον Τζαμάλ Μάρεϊ ο Καναδάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Χωρίς τον Τζαμάλ Μάρεϊ ο Καναδάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Καναδά.

Ο Καναδάς ανακοίνωσε πως ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες βδομάδες, το οποίο δεν ξεπέρασε, και σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερο να μην συμμετάσχει.

Σε περίπτωση που τον είχαν συμπεριλάβει στην αποστολή, θα αντιμετώπιζε την Λετονία, το Λίβανο και την Γαλλία για το Group H.

Διαβάστε επίσης: Παραδοχή Μητσοτάκη για υπηρεσιακή αστοχία της ΕΛ.ΑΣ. – Ευχολόγια για λύσεις

«Όταν μπήκα στη προπόνηση, ήθελα να διαπιστώσω πως θα ανταποκρινόταν το σώμα μου μετά από μια μεγάλη και απαιτητική σεζόν και αν θα ήμουν σωματικά σε θέση να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο που απαιτείται για το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε αρχικά ο Μάρεϊ.

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, κρίθηκε σαφές πως απαιτείται επιπλέον χρόνος αποθεραπείας και πήραμε την δύσκολη απόφαση να μην συμμετάσχω στο τουρνουά. Εξακολουθώ να έχω όνειρο να εκπροσωπήσω τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα υποστηρίξω την ομάδα σε κάθε βήμα για να πετύχει αυτόν τον στόχο».

Για τον Μάρεϊ τοποθετήθηκε και ο Ρόβαν Μπάρετ, Γενικός Διευθυντής/Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας: «Μετά από πολλές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τον Τζαμάλ και το ιατρικό προσωπικό της ομάδας, κατέστη σαφές πως θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος αποκατάστασης και αυτό θα εμπόδιζε τον Τζαμάλ να ενταχθεί στην ομάδα ενόψει Παγκοσμίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ