Πονοκέφαλος με Ντίας στην Ισπανία ενόψει Mundobasket

Πονοκέφαλος με Ντίας στην Ισπανία ενόψει Mundobasket

Ο Αλμπέρτο Ντίας τραυματίστηκε στο φιλικό της Ισπανίας με τον Καναδά και η συμμετοχή του στο Mundobasket είναι αμφίβολη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η ατυχία των τραυματισμών λίγο πριν την έναρξη του Mundobasket είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα. Μετά την Αυστραλία που έχασε οριστικά τον Λάντεϊλ, είναι η σειρά της Ισπανίας να αγωνιά.

Στο φιλικό κόντρα στον Καναδά, ο γκαρντ των Ισπανών Αλμπέρτο Ντίας αποχώρησε τραυματίας με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αργότερα ο παίκτης να δείχνουν πως υπέστη υπερέκταση γονάτου.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Ρογκαβόπουλος, Λούντζης και Καλαϊτζάκης έχουν αρπάξει την ευκαιρία

Τραυματισμός που δεν αποκλείει οριστικά τον σούτινγκ γκαρντ της Μάλαγα από το μεγάλο τουρνουά, καθιστά όμως εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του με την κατάσταση του να εκτιμάται καθημερινά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αυτό προσθέτει έναν ιδιαίτερο πονοκέφαλο στον Ομοσπονδιακό προπονητή των Ιβήρων, Σέρτζιο Σκαριόλο που βλέπει για διαφορετικούς λόγους την περιφέρειά του να αποδεκατίζεται μέρα με τη μέρα.

Η αρχή έγινε με τον Λορέντζο Μπράουν που έμεινε εξ’ αρχής εκτός της αποστολής προετοιμασίας, για να ακολουθήσει η απόσυρση του Ρίκι Ρούμπιο για λόγους ψυχικής υγείας και τώρα έρχεται και το πλήγμα με τον Ντίας να μετατρέψει τη στελέχωση της ισπανικής περιφέρειας σε ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ