Τραυματίστηκε ο Βιλντόσα σε ματς της Αργεντινής

Τραυματίστηκε ο Βιλντόσα σε ματς της Αργεντινής

Ο Λούκα Βιλντόσα, νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, έφυγε τραυματίας από την αναμέτρηση της Αργεντινής κόντρα στη Χιλή. Τι έδειξαν οι εξετάσεις.

Ο Βιλντόσα ήταν ο μεγάλος άτυχος της Αργεντινής στο προκριματικό τουρνουά που δίνει πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά, με τελικό προορισμό τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει της Χιλής με 87-79 στον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει στον τελικό με έπαθλο την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά, τον νικητή της αναμέτρησης Ουρουγουάη-Μπαχάμες.

Διαβάστε επίσης:  Θρύλος ο Μέσι, έγινε ο Νο.1 όλων των εποχών σε κατακτήσεις τροπαίων (vids)

Εκεί δεν θα δώσει το παρών ο Λούκα Βιλντόσα, νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός γκαρντ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και αποχώρησε άμεσα από το παρκέ πιάνοντας το πόδι του στο ύψος του προσαγωγού.

Αμέσως έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το τεχνικό τιμ της Αλμπισελέστε και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, με την τελική γνωμάτευση να κάνει λόγο για σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό, καθησυχάζοντας εν μέρει τόσο τους συμπατριώτες του όσο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που σίγουρα θα πάγωσαν στο πρώτο άκουσμα της είδησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ