Χωρίς Γιάννη και Παπαγιάννη στο τρίτο «παράθυρο» η Εθνική

Χωρίς Γιάννη και Παπαγιάννη στο τρίτο «παράθυρο» η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στο τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την 24άδα των παικτών για το τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ (28/6) και την Εσθονία (2/7) και στη λίστα των παικτών δεν θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά στις επιλογές του τους παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Euroleague γενικότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην 24αδα βρίσκονται οι άλλοι δύο ΝΒΑers, Κώστας Κουφός και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου για τους δύο εκτός έδρας αγώνες, με του οποίους κλείνει η πρώτη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ιαν Βουγιούκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Νικ Καλάθης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Κώστας Κουφός, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας, Λίνος Χρυσικόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ