Παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ο Σλούκας (pics)

Παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ο Σλούκας (pics)

Παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις κλήσεις, ο Κώστας Σλούκας έδωσε το παρών στο ΣΕΦ εκεί όπου έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Eurobasket.

Την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 ξεκίνησε από σήμερα η Εθνική ομάδα, με την πρώτη συγκέντρωση στην εποχή Βασίλη Σπανούλη να λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) στο ΣΕΦ.

Εκεί παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις κλήσεις (επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό) έδωσε το παρών και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας ο οποίος τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τον Βασίλη Σπανούλη θέλοντας έτσι με την παρουσία του να στείλει ένα μήνυμα ενότητας.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε εμπιστευτικό – Η μεταγραφή, ο Καρβαλιάλ, η αλλαγή στο σώμα, η κίνηση ματ του Μεντιλίμπαρ και η έκρηξη της Τούμπας

Θυμίζουμε πως η Εθνική κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (23/2) κόντρα στην Τσεχία, ενώ την Δευτέρα (26/2) δοκιμάζεται στην έδρα της Ολλανδίας.

Στην τελική φάση του EuroBasket 2025 προκρίνονται οι τρεις πρώτοι του ομίλου των προκριματικών, όπου μαζί με την Ελλάδα βρίσκονται η Τσεχία, η Ολλανδία και η Μεγάλη Βρετανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ