Παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ο Σλούκας (pics)

Παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ο Σλούκας (pics)

Παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις κλήσεις, ο Κώστας Σλούκας έδωσε το παρών στο ΣΕΦ εκεί όπου έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Eurobasket.

Την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 ξεκίνησε από σήμερα η Εθνική ομάδα, με την πρώτη συγκέντρωση στην εποχή Βασίλη Σπανούλη να λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) στο ΣΕΦ.

Εκεί παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις κλήσεις (επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό) έδωσε το παρών και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας ο οποίος τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τον Βασίλη Σπανούλη θέλοντας έτσι με την παρουσία του να στείλει ένα μήνυμα ενότητας.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε εμπιστευτικό – Η μεταγραφή, ο Καρβαλιάλ, η αλλαγή στο σώμα, η κίνηση ματ του Μεντιλίμπαρ και η έκρηξη της Τούμπας

Θυμίζουμε πως η Εθνική κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (23/2) κόντρα στην Τσεχία, ενώ την Δευτέρα (26/2) δοκιμάζεται στην έδρα της Ολλανδίας.

Στην τελική φάση του EuroBasket 2025 προκρίνονται οι τρεις πρώτοι του ομίλου των προκριματικών, όπου μαζί με την Ελλάδα βρίσκονται η Τσεχία, η Ολλανδία και η Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ