Ρούμπιο: «Ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην εθνική, νιώθω ξανά σαν πρωτάρης»

Ρούμπιο: «Ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην εθνική, νιώθω ξανά σαν πρωτάρης»

Ο Ρίκι Ρούμπιο ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και σε συνέντευξή του τόνισε ότι νιώθει ξανά σαν πρωτάρης, χωρίς να μπορέσει να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι' αυτό.

Ο Ρίκι Ρούμπιο, πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στην Ευρωλίγκα και την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η επιστροφή του 33χρονου γκαρντ στην ενεργό δράση θα πραγματοποιηθεί με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στα προσεχή παιχνίδια της Ρόχα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ο διεθνής Ισπανός, ο οποίος άφησε τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για να επιστρέψει στους μπλαουγκράνα, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη «Mundo Deportivo» αποκάλυψε το πως αισθάνεται που θα αγωνιστεί μετά από τόσο καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στα επερχόμενα ματς της εθνικής Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, ο Βίντα και οι κίτρινες κάρτες της Super League – Μια για κάθε δύο φάουλ ο αρχηγός του Ολυμπιακού!

«Με όλο αυτό το άγχος νιώθω ξανά σαν πρωτάρης. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην εθνική ομάδα. Είναι εκεί από όπου το άφησα. Εδώ στη Σαραγόσα, έχουμε παίξει μερικές φορές και οι οπαδοί είναι πάντα αφοσιωμένοι στην εθνική. Υπάρχει πολύ μπάσκετ μέσα στην πόλη, οπότε είναι το ιδανικό μέρος ώστε να γυρίσω.

Δεν έχω νιώσει μόνος κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Όλοι τους ήταν πολύ υποστηρικτικοί, τόσο στην εθνική και το Κλίβελαντ, όσο και γενικότερα ο κόσμος του μπάσκετ. Αυτό έχει βοηθήσει πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το προολυμπιακό θα είναι ωραίο. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλό τέλος. Αλλά πρώτα, έχουμε αυτό το τεστ για το Eurobasket του 2025 και οι αντίπαλοι (Λετονία, Βέλγιο) είναι δύο ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, που μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να πάρουμε τη νίκη μία καλή αίσθηση ώστε η διαδικασία του καλοκαιριού να είναι γρηγορότερη του κανονικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ