Το buzzer beater του Σλούκα απέναντι στο Μαυροβούνιο (vid)

Το buzzer beater του Σλούκα απέναντι στο Μαυροβούνιο (vid)

Δείτε το εντυπωσιακό τρίποντο που πέτυχε ο γκαρντ της Φενέρ στο τέλος της πρώτης περιόδου στο φιλικό της γαλανόλευκης με τους Μαυροβούνιους.

Ένα άκρως εντυπωσιακό τρίποντο πέτυχε ο Κώστας Σλούκας στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου στο φιλικό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ απέναντι στο Μαυροβούνιο. Ενα παιχνίδι που διεξάγεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γαλανόλευκης ενόψει των αναμετρήσεων με Σερβία (13/9) και Γεωργία (16/9) για τη β’ φάση των προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2019.

Ο 28χρονος γκαρντ της Φενερμπαχτσέ 5.2’’ πριν το τέλος, πήρε την μπάλα, διέσχισε ταχύτατα το γήπεδο, έφτασε στη γραμμή του τριπόντου, σηκώθηκε σούταρε μπροστά σε δύο αντιπάλους και πέτυχε ένα εντυπωσιακό τρίποντο, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους θεατές της αναμέτρησης!

Ο άσος της τούρκικης ομάδας έτρεξε σαν τον… άνεμο στην άλλη άκρη του παρκέ, κέρδισε το χρόνο και τους αντιπάλους του και μείωσε σε 21-17 για τη γαλανόλευκη. Οι συμπαίκτες του και ο πάγκος της Εθνικής απένειμε τα εύσημα στον Σλούκα, που απέδειξε περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους πιο γρήγορους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ