Κεραμιδάς: «Δεν αξίζουμε να αποκλειστούμε»

Κεραμιδάς: «Δεν αξίζουμε να αποκλειστούμε»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών μίλησε για την εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του τελικού με τη Νότιο Κορέα.

Η Εθνική ομάδα Γυναικών ηττήθηκε με 75-71 από τη Γαλλία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτριες της γαλανόλευκης τα έδωσαν όλα απέναντι στις Γαλλίδες, αλλά στο τέλος δεν είχαν καθαρό μυαλό και μοιραία ηττήθηκαν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Κεραμίδας στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα κερδίσει τη Νότιο Κορέα και θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι πολύ πιθανό να παίξει και η Σωτηρίου απέναντι στις Ασιάτισσες.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Παίξαμε τρία διαφορετικά συστήματα ζώνης. Η ομάδα δεν προετοιμάστηκε σωστά όπως πρέπει, λόγω των τραυματισμών μας. Βρίσκουμε ρυθμό μέσα από αυτούς τους αγώνες. Ελπίζω να μην μας στοιχίσει αυτό και να πάρουν τα κορίτσια την Τρίτη αυτό που αξίζουν. Το πλάνο είναι να παίξει και η Κατερίνα Σωτηρίου απέναντι στη Νότιο Κορέα. Δεν πρέπει να αποκλειστούμε γιατί δεν αξίζουμε κάτι τέτοιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ