Βασιλόπουλος: «Είμαι πολύ καλά, τώρα έχω αρχίσει»

Βασιλόπουλος: «Είμαι πολύ καλά, τώρα έχω αρχίσει»

Ο φόργουορντ του Περιστερίου και της Εθνικής Ελλάδος δήλωσε πως αισθάνεται πολύ καλά και δεν σκέφτεται το φινάλε του.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Γερμανία και μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ήταν αυτοί που οδήγησαν την Εθνική Ελλάδος σε ακόμη μία νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο φόργουορντ του Περιστερίου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το σημερινό παιχνίδι, ενώ τόνισε πως αισθάνεται εξαιρετικά και δεν σκέφτεται το φινάλε του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό ματς. Η αντίπαλη ομάδα είχε περισσότερο άγχος. Όταν ηρεμήσαμε και είδαμε γήπεδο πήραμε διαφορά. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα γιατί ηρεμήσαμε. Ήμασταν πιεσμένοι αλλά ανταποκριθήκαμε και δεν κάναμε πίσω.

Είμαι χαρούμενος γιατί δεν έχασα παιχνίδι και έπαιξα στα 12 ματς. Είμαι ευλογημένος, γέμισα από εμπειρίες που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάρα πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και δεν το λέω γιατί κάναμε τρομερή δουλειά. Ήταν δύσκολο να μαζεύεσαι δύο μερες πριν τον αγώνα και να κάνεις προπονήσεις. Είναι δύσκολη η συγκέντρωση, έχεις και αλλαγές μέσα στην χρονιά. Δείξαμε ότι αν παίζουμε ομαδικά έχουμε αποτελέσματα. Δεν σκέφτομαι το φινάλε μου. Είμαι πολύ καλά, τώρα έχω αρχίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ