«Αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μπεν Σίμονς»

«Αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μπεν Σίμονς»

Χωρίς το Μπεν Σίμονς είναι πιθανό να παραταχθεί η εθνική ομάδα της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς σύμφωνα με τον μάνατζερ του είναι αμφίβολος.

Μια μεγάλη απώλεια είναι πολύ πιθανό να έχει η ομάδα της Αυστραλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα, καθώς ο Μπεν Σίμονς ίσως να μην ενισχύσει τις προσπάθειες της χώρας του στην διοργάνωση.

Όπως ανέφερε στο «ESPN» ο μάνατζερ του 22χρονου παίκτη, Ριτς Πολ, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Όχι όμως λόγω κάποιου τραυματισμού, αλλά επειδή αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο Αυστραλός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Μπρετ Μπράουν ώστε να υπογράψει για πέντε χρόνια, κάτι που θα του αποφέρει συνολικές απολαβές ύψους 170 εκατομμυρίων.

Έτσι λοιπόν δεν θα είναι εύκολο να δώσει το παρών στην εθνική, αφού οι Σίξερς δεν θα θέλουν να το ρισκάρουν μιας και μια ενδεχόμενη συμμετοχή του μπορεί να οδηγήσει σε κάποιον τραυματισμό προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ