Σλούκας: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου»

Σλούκας: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την Εθνική και το Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας ότι υπάρχουν υψηλοί στόχοι και προσδοκίες, αφού η ομάδα διαθέτει τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου (Γιάννη Αντετοκούνμπο).

Ο Κώστας Σλούκας έθεσε τους στόχους της Εθνικής ομάδας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και έβαλε ψηλά τον πήχη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στη Sportday για τις προσδοκίες που υπάρχουν στην επίσημη αγαπημένη, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις και υψηλοί στόχοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Αυτό είναι αλήθεια. Το ρόστερ είναι το καλύτερο δυνατό και ηλικιακά βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια βάση.

Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή (Γιάννη Αντετοκούνμπο). Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να μπουν όλα τα κομμάτια σωστά και να έχουμε την καλύτερη χημεία όταν έρθει η ώρα του τουρνουά. Τα φιλικά έχουν τη δική τους σημασία για να βελτιωθούμε, αν και είναι ακόμη νωρίς», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι αρχικά να βρούμε πρώτοι στον όμιλο. Με την προσθήκη και του Γιάννη ένας βασικός μας στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά η σκέψη μας είναι για ακόμη ψηλότερα».

Για το ισχυρό δίδυμο που θα συνθέσει στα γκαρντ με τον Νικ Καλάθη: «Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε ιδανικά. Πραγματικά, θέλω να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ