Ο Ντέιβις θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες και ο ΛεΜπρόν το σκέφτεται

Ο Ντέιβις θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες και ο ΛεΜπρόν το σκέφτεται

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις φαίνεται πως θα ήθελαν να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την «Team USA» και να συνθέσουν μια τρομερή ομάδα.

Η πολύ κακή παρουσία της Αμερικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο φαίνεται πως έχει «ταρακουνήσει» τους σταρ του ΝΒΑ που σιγά-σιγά εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ώστε να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Τελευταίοι που φαίνεται να προστέθηκαν στη λίστα είναι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Ο «βασιλιάς» σε δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε να συμμετάσχει, αλλά ακόμα το σκέφτεται μιας και θέλει να δει κατά πόσο υγιείς, αλλά και κουρασμένος θα είναι όταν ολοκληρωθεί η χρονιά στον «μαγικό κόσμο».

«Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω. Θα το ήθελα. Πρέπει πρώτα να μείνω υγιής βέβαια, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν χάρηκα από την πορεία μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του 34χρονου ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Από την άλλη πλευρά ο νέος συμπαίκτης του πλέον στους «λιμνανθρώπους», Άντονι Ντέιβις, ήταν πιο ξεκάθαρος αναφέροντας πως αν του δοθεί η ευκαιρία θα δώσει κανονικά το παρών, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα στον Ομοσπονδιακό προπονητή, Γρεγκ Πόποβιτς.

Συγκεκριμένα ο Ντέβις δήλωσε για την Team USA: «Θέλω να παίξω. Θέλω να παίξω για τις ΗΠΑ αν έχω την ευκαιρία. Θα το λάτρευα. Ποπ (σ.σ Γκρεγκ Πόποβιτς) είμαι έτοιμος».

Το ρόστερ που αναμένεται τελικά να κατεβάσουν οι ΗΠΑ αναμένεται να τρομάζει αφού πλην των ΛεΜπρόν και Ντέιβις, την επιθυμία τους να αγωνιστούν έχουν εκφράσει ονόματα όπως των: Στέφεν Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Νταμιάν Λίλαρντ, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γρκιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ