Ούτε ο Πιτίνο μπορεί να σώσει τον Βασιλακόπουλο

Ούτε ο Πιτίνο μπορεί να σώσει τον Βασιλακόπουλο

Απέλπιδα επικοινωνιακή προσπάθεια για να σωθεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Αλήθεια, ποιος θα πληρώσει τον Ρικ Πιτίνο για να έρθει;

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο Ρικ Πιτίνο θα έρθει στην Ελλάδα (το ταξίδι του είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα) για να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε και που θα χαρούμε ιδιαίτερα να συμβεί, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ανάγκη από έναν προπονητή υψηλών παραστάσεων, για να το ξαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μακάρι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, λίγο πριν μας αδειάσει τη γωνιά, να κάνει κάτι καλό για την Εθνική ομάδα, καθώς είναι εκείνος που οφείλεται για την κατρακύλα της. Βεβαίως, ο Αμερικανός κόουτς κοστίζει, άρα πρέπει να μάθουμε πώς θα πληρωθεί. Θα… σπάσει η Ομοσπονδία τον κουμπαρά της, ή ελπίζει ότι θα βρει χορηγούς, να καλύψουν το κόστος για τον Πιτίνο;

Αν υπάρχουν χρήματα αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουν πληρωθεί οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, κάποιοι εξ αυτών είτε πήραν τα λεφτά τους μέσω δικαστικής οδού (Τρινκιέρι), είτε κινούνται δικαστικά για να τα πάρουν (Δικαιουλάκος), κάποιοι τα έγραψαν στο χιόνι και κάποιοι (αρκετοί εξ αυτών που είναι εν ενεργεία Ομοσπονδιακοί) κάνουν υπομονή ελπίζοντας.

Την ίδια στιγμή είναι απλήρωτοι οι διαιτητές, εκτός εκείνων που αποφάσισαν να προσφύγουν στα δικαστήρια και πριν φτάσουν στην ακροαματική διαδικασία η ΕΟΚ πλήρωσε, για να μην δημιουργηθεί δεδικασμένο και να μην υπάρξει επιδημία προσφυγών.

Εμείς θέλουμε να δούμε τον Πιτίνο στην άκρη του ελληνικού πάγκου, γιατί θα είναι διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ, αρκεί να είναι βέβαιο ότι δεν θα μετατραπεί σε δυσφήμιση (αν μείνει απλήρωτος), ή δεν θα είναι συμφωνία, που θα δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση, η οποία θα κληθεί να πληρώσει μια σειρά υποχρεώσεων.

Ζητούμενο είναι και τι θα γίνει με τον Σκουρτόπουλο, ο οποίος συνεχίζει στον εθνικό πάγκο. Θα οδηγήσει την «επίσημη αγαπημένη» στο προολυμπιακό και μετά θα αποχωρήσει, ή θα είναι μέρος της συμφωνίας και θα μείνει στο προπονητικό τιμ, αν κι εφόσον έρθει ο Πιτίνο.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή πολλοί θα επιχειρήσουν να το συνδέσουν με το υπό κατάθεση αθλητικό νομοσχέδιο, ελπίζουμε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι συνοδοιπόροι του δεν θα πέσουν τόσο χαμηλά. Η Εθνική δεν πρέπει να είναι μέσο εξυπηρέτησης σκοπών, αν και για το τελευταίο δεν θα παίρναμε όρκο. Άλλωστε, ούτε ο Πιτίνο δεν τον σώζει!…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ