Πρόβλημα με Σλούκα στην Εθνική Ελλάδας

Πρόβλημα με Σλούκα στην Εθνική Ελλάδας

Η Εθνική μετράει αντίστροφα για το Eurobasket και το παγκόσμιο, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει απρόοπτα όπως αυτό του μικροτραυματισμού του Σλούκα

Η Εθνική Ελλάδας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες (1/8) την προετοιμασία της για το Eurobasket 2022 αλλά και για τα παιχνίδια των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου που προηγούνται.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει να αντιμετωπίσει και τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της «επίσημης αγαπημένης» καθώς είδε τον Σλούκα να μην λαμβάνει μέρος στην σημερινή προπόνηση (6/8).

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι το οποίο θέτει σε αμφιβολία την συμμετοχή του στο φιλικό με την Ισπανία την Τρίτη 9/9, στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Μπλακ: «Φέτος να πάμε πιο ψηλά τον Ολυμπιακό, θα είναι τρελό το πρώτο ματς στο ΣΕΦ» (vid)

Πλέον οι απουσίες είναι δύο, καθώς υπάρχει και αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος δεν έχει συμμετάσχει ακόμα στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο υπόλοιπο κομμάτι το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους παίκτες καθώς έχουν ενταχθεί στο σύνολο του και οι NBAερς( Γιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσει)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ