«Τρομάζει» όλη την Ευρώπη η Εθνική – Έγινε πρώτο φαβορί για το χρυσό (pics)

«Τρομάζει» όλη την Ευρώπη η Εθνική – Έγινε πρώτο φαβορί για το χρυσό (pics)

Οι δυο εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο «καυτός» Τάιλερ Ντόρσεϊ και όλη η εικόνα στο παρκέ έχουν κάνει τους μπουκ να... παραμιλούν

Η Εθνική μας ομάδα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ιταλίας για τη δεύτερη αγωνιστική στο Ευρωμπάσκετ και «καλπάζει» για την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Η «γαλανόλευκη» μετά το σπουδαίο ματς της πρεμιέρας με την Κροατία, «καθάρισε» και τους οικοδεσπότες» Ιταλούς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να κάνουν και πάλι όργια.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις της στον όμιλο και νίκησε τις δυο καλύτερες ομάδες, ενώ όλη η Ευρώπη παραμιλάει ήδη με το «φαινόμενο» Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον «καυτό» Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και τη συνοχή και το πάθος που έχει αυτή η ομάδα.

Μια ομάδα που αγωνίζεται χωρίς σέντερ ουσιαστικά, αφού οι Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο είναι στη 12αδα αλλά είναι ανέτοιμοι. Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε μέσα από μόλις δυο αναμετρήσεις να αλλάξει τα δεδομένα στο Ευρωμπάσκετ και να κάνει τους μπουκ να τα… χάσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 48 ώρες η Ελλάδα, που ήταν ένα από τα φαβορί για το μετάλλιο μαζί με Σερβία και Σλοβενία και τη συναντούσε κανείς σε απόδοση 5.00 περίπου, έχει πέσει στο 4.10 και είναι το Νο.1 φαβορί για να πάρει το χρυσό.

Κάτι που είναι κοινά αποδεκτό από τις περισσότερες (αν όχι όλες τις εταιρίες). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του «τρομάζουν» όλη την Ευρώπη από τους ομίλους και τα πρώτα δυο ματς, ενώ παρότι και οι Σλοβένοι, αλλά και οι Σέρβοι έχουν 2-0 στον όμιλο, η Ελλάδα είναι που έχει «γυαλίσει» σε όλους και δείχνει ικανή να φτάσει στην κορυφή.

Και που να έπαιζε με κανονικό σέντερ κιόλας, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες αφού αμφότεροι Κώστας και Παπαγιάννης θα μπουν στο ροτέισον της «γαλανόλευκης».

Οι στοιχηματικές που δίνουν πρώτο φαβορί την Ελλάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ