Σπουδαία νέα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Σπουδαία νέα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Θηρίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα μπει κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου και θα είναι πανέτοιμος για το ματς με την Τσεχία στους «16» του Eurobasket.

Όλα καλά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα! Ο «Greek Freak» αποχώρησε με ενοχλήσεις από το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Eurobasket, κόντρα στην Εσθονία, η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να τον αφήσει εκτός από το πρώτο νοκ-άουτ ματς, αυτό με αντίπαλο την Τσεχία (11/9, 21:45) στους «16» της διοργάνωσης.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς δεν προπονήθηκε σήμερα, έκανε ατομικό πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο, ωστόσο το Σάββατο θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη. Το γεγονός επιβεβαίωσε μάλιστα σε δηλώσεις του και ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Ισπανία – Ελλάδα 9-6: Πάλεψε η Ελλαδάρα, λύγισε στον τελικό

«Αποφασίσαμε να κάνουμε μια προαιρετική προπόνηση. Ο Γιάννης έκανε τη δική του προπόνηση στο ξενοδοχείο και αύριο θα είναι κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής και φυσικά οι καρδιές όλων… επέστρεψαν στη θέση τους.

Η Ελλάδα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο παιχνίδι με τους Τσέχους, αφού πλέον έχει επιστρέψει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Εσθονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ