Γκριγκόνις: «Θα είμαι έτοιμος σε μία εβδομάδα»

Γκριγκόνις: «Θα είμαι έτοιμος σε μία εβδομάδα»

Ο Μάριους Γκριγκόνιες, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Λιθουανίας με την Ισπανία στους «16» του Eurobasket, δήλωσε πως δεν θα υπάρχει θέμα στην αρχή της σεζόν και πως θα είναι έτοιμος.

Η Λιθουανία επέστρεψε στη βάση της, έπειτα από τον αποκλεισμό της από την Ισπανία στη φάση των «16» του Eurobasket 2022, σε ένα ματς όπου ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάριους Γκριγκόνις υπέστη διάστρεμμα στην παράταση και αναγκάστηκε να μην συνεχίσει.

Προφανώς και στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπήρξε ανησυχία για τη σοβαρότητα του προβλήματος, με τον ίδιο τον Γκριγκόνις ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό:

Διαβάστε επίσης: Επική ατάκα του Βέσελι για τη γυναίκα του: «Πολλή πίκρα στο σπίτι μας απόψε»

«Δεν πρόκειται να με επηρεάσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα περίπου θα είμαι μια χαρά», ήταν τα λόγια του νέου γκαρντ του «τριφυλλιού».

Επιπλέον ο Γκριγκόνις πήρε θέση στην όλη κουβέντα που γίνεται σχετικά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Λιθουανών, παίρνοντας το μέρος του προπονητή του:

«Είναι εύκολο να πάρεις το κεφάλι κάποιου αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά θα ήταν γελοίο να γίνει κάποια αλλαγή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ