Προβληματισμένος ο Χέρμπερτ: «Δεν ξέρουμε πως θα περιορίσουμε τον Γιάννη»

Προβληματισμένος ο Χέρμπερτ: «Δεν ξέρουμε πως θα περιορίσουμε τον Γιάννη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ελλάδα και τον Γιάννη ο προπονητής της Γερμανίας, Γκόρντι Χέρμπερτ.

Μέλι έσταξε για την Εθνική μας ομάδα και τον Γιάννη ο προπονητής της Γερμανίας, Γκόρντι Χέρμπερτ.

Ο 63χρονος τεχνικός μίλησε για τον αυριανό (13/9) προημιτελικό της «γαλανόλευκης» με τη Γερμανία, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το πως θα σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Ακατανόητα πράγματα…

«Παίζουμε εντός έδρας, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, η οποία διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Το νούμερο είναι ένα είναι η άμυνα στο transition. Μετά αν θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμη πως, αλλά θα είναι βασικό. Και το τρίτο είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι το τουρνουά των… επιζώντων. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν παίκτες που είναι άρρωστοι. Θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμή ποιος θα παίξει τελικά και ποιος όχι».

Όταν ρωτήθηκε αν πήρε κάποια ιδέα από το παιχνίδι της Τσεχίας, απάντησε: «Η Τσεχία έπαιξε πολύ καλά την Ελλάδα. Για τριάντα λεπτά πήγε πολύ καλά και είχε αποτέλεσμα αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίκτες για πολλά χρόνια και έχει ήδη φέρει πολύ καλά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ