Σκαριόλο: «Σχεδόν κανείς μας δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ»

Σκαριόλο: «Σχεδόν κανείς μας δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για τη συμμετοχή της Εθνικής Ισπανίας στα ημιτελικά του Eurobasket, τονίζοντας πως σχεδόν κανείς από την ομάδα δεν περίμενε να φτάσει τόσο μακριά.

Η Ισπανία κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του Eurobasket 2022, παρότι δεν ήταν από τα φαβορί στη διοργάνωση και απόψε (16/9, 21:30) αντιμετωπίζει τη Γερμανία για μια θέση στον τελικό.

Ο Σέρχιο Σκαριόλο μίλησε για την επιτυχία της «φούρια ρόχα» τονίζοντας πως κανείς δεν περίμενε να φτάσει τόσο μακριά, ενώ αναφέρθηκε και στο τρομερό τουρνουά που κάνει ο Λορέντζο Μπράουν.

Οι δηλώσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο:

Για τον Λορέντζο Μπράουν: «Δεν υπήρχε ποτέ ουσιαστικά ‘στοίχημα’. Οι ενστάσεις για τον Μπράουν βασίζονταν σε άγνοια, οπορτουνισμό και ξενοφοβία. Κι όταν αυτά είναι τα επιχειρήματα, δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση. Δεν θα ήθελα να το αναλύσω όμως να το αναλύσω περισσότερο».

Για την πορεία της Ισπανίας ως τα ημιτελικά: «Σχεδόν κανείς από μας δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και να αρπάξουμε την ευκαιρία. Δεν σημαίνει ότι τώρα που φτάσαμε εδώ είμαστε ευχαριστημένοι και αρκούμαστε σε αυτό. Νιώθω περήφανος για την ομάδα.

Έχουμε οκτώ παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση κι αυτό λέει πολλά. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Σε αυτό που καταφέραμε έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Ρούντι. Χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν τώρα εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ