Γκομπέρ: «Όμορφη η ιστορία της Πολωνίας, αλλά κοιτάμε τους εαυτούς μας»

Γκομπέρ: «Όμορφη η ιστορία της Πολωνίας, αλλά κοιτάμε τους εαυτούς μας»

Ο Ρούντι Γκομπέρ μίλησε εν όψει του σημερινού ημιτελικού του Eurobasket ανάμεσα σε Γαλλία και Πολωνία (18:15) και στάθηκε στα της ομάδας του.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλλία και Πολωνία για τους «4» του Eurobasket, ο Ρούντι Γκομπέρ στάθηκε στα της ομάδας του, τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος αποτελεί η κατάκτηση του χρυσού.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο, Χάμες και ΟΛΑ από την αρχή!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι εδώ για να κερδίσω. Ο στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο και αυτό από μόνο του θα με ικανοποιήσει. Θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος για να πετύχουμε αυτό τον στόχο και πιστεύω πως η ομάδα αυτή έχει την ποιότητα να γίνει η καλύτερη στην Ευρώπη. Πρέπει να κερδίσουμε την Πολωνία και το επόμενο ματς από αυτό. Μετά θα είμαι χαρούμενος.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και πάνω από όλα να πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και όλοι στην ομάδα για να παίξουμε σωστά. Έχω την εντύπωση πως βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και ξέραμε πως ως νέα ομάδα θα κάναμε ορισμένα λάθη. Η ομορφιά αυτού είναι στο ότι μαθαίνουμε και θα φανεί πως κάνουμε ακριβώς αυτό».

Για την έκπληξη της Πολωνίας που απέκλεισε την Σλοβενία: «Ξέραμε πως όλα είναι πιθανά στο μπάσκετ. Με εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους και την χημεία τους ως ομάδα. Έπαιξαν σκληρά. Είμαι χαρούμενος για τον Σλότερ με τον οποίο έπαιξα στην Σολέ πριν από 10 χρόνια. Η ιστορία τους είναι πολύ όμορφη αλλά κοιτάμε τους εαυτούς μας. Έχουμε ένα στόχο που πρέπει να πετύχουμε και αυτός είναι το χρυσό. Για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ