Φουρνιέ: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι σαν… προσβολή για μένα!» (vid)

Φουρνιέ: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι σαν… προσβολή για μένα!» (vid)

Ο Εβάν Φουρνιέ σε συνέντευξή του δήλωσε ότι μόνο σαν προσβολή μπορεί να δεχτεί το ασημένιο μετάλλιο στο Eurobasket.

Να το… ξεφορτωθεί ήθελε το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Γαλλία στο εφετινό Eurobasket ο Εβάν Φουρνιέ όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Ο παίκτης των Νικς, λοιπόν, τόνισε πως για εκείνον το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι σαν… προσβολή και ότι το ασημένιο μετάλλιο είναι μια επιβράβευση ότι… έχασες,

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι 29 ασίστ για 10 λάθη και το τρίποντο-φαρμάκι (45%, vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά για να πάρεις το χρυσό μετάλλιο και παίρνεις είτε το ασημένιο, είτε το χάλκινο, αυτό είναι κάτι σαν… προσβολή. Αλλά, δεν ισχύει αυτό στην πραγματικότητα. Όταν μου έδωσαν το ασημένιο μετάλλιο και το πέρασα στον λαιμό μου, για μένα ήταν σαν να με έστειλαν κατευθείαν στην αποτυχία μου.

Οπότε, δεν ήθελα να το έχω στα χέρια μου, ήθελα να το ξεφορτωθώ. Αυτό, δεν είναι ασέβεια για κάποιον άλλον. Απλώς μου επιβεβαιώνει την αποτυχία μου και είναι πολύ δύσκολο.
Εάν δείτε τη φωτογραφία που ήμασταν στο βάθρο, ήμασταν όλοι πολύ απογοητευμένοι… Είναι σαν μας… επιβραβεύουν για την αποτυχία μας. Σου λένε: “Μπράβο σου, αλλά έχασες”. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ