Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι τρελός, έχει τη σπίθα και το κίνητρο»

Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι τρελός, έχει τη σπίθα και το κίνητρο»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την... τρέλα του, αλλά και τη σχολαστικότητα και την τελειομανία που τον διακρίνει.

Ο Κέβιν Πάντερ σε δηλώσεις του στο «basketnews» αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την κοινή τους παρουσία στην Παρτιζάν, σχολιάζοντας την… τρέλα του Σέρβου τεχνικού, αλλά και τη σχολαστικότητα που έχει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της σερβικής ομάδας:

«Ο κόσμος λέει πως είναι τρελός επειδή φωνάζει. Δεν είναι καθόλου τρελός. Έχω παίξει για αρκετούς προπονητές που φωνάζουν, αλλά αυτός ο τύπος δεν είναι τρελός. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου προπονητή στην ηλικία του να τρέχει γύρω από τα σκριν και να λέει στους παίκτες “οκ, βγες έξω από το γήπεδο, θα το κάνω εγώ”.

Κάνουμε το play, τρέχει σε φουλ ταχύτητα και στήνει τα σκριν. Δεν το βλέπεις αυτό. Αυτός ο άνθρωπος νοιάζεται. Προσπαθεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά. Έχει αυτή τη σπίθα. Είμαστε νέοι και νιώθει πως του δίνουμε κίνητρο. Είναι κάτι καινούργιο. Έχει περισσότερους νέους παίκτες απ’ ότι είχε ποτέ στην καριέρα του. Και θεωρώ πως αυτό του δίνει επιπλέον κίνητρο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ