Ομπράντοβιτς: «Όταν πηγαίνω σε μια ομάδα το κάνω με την προοπτική να μείνω χρόνια»

Ομπράντοβιτς: «Όταν πηγαίνω σε μια ομάδα το κάνω με την προοπτική να μείνω χρόνια»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην Παρτίζαν, ενώ τόνισε πως σε κάθε ομάδα που πηγαίνει θέλει να μένει για χρόνια.

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη θητεία του στην Παρτίζαν, αναφέροντας πως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα από ότι περίμενε, ενώ επισήμανε πως όταν πηγαίνει σε ένα κλαμπ το κάνει με στόχο να μείνει χρόνια.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως κάποια πράγματα είναι ασύγκριτα πιο όμορφα απ’ ό,τι περίμενα. Καταστάσεις που πραγματικά έχουν νόημα. Η ευτυχία και η ευχαρίστηση να ζω ξανά στη χώρα μου και να έχω την ευκαιρία να περνάω χρόνο με ανθρώπους με τους οποίους δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω τα τελευταία 28 χρόνια είναι κάτι που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και με γεμίζει, όπως ότι δουλεύω με αυτούς τους παίκτες.

Η Παρτίζαν είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους νεαρούς παίκτες στο ρόστερ, καμία άλλη ομάδα στην EuroLeague ή το EuroCup δεν το έχει αυτό. Κανένας δεν είναι πάνω από 28 ετών. Και μου αρέσει αυτό, ξέρω πως είναι κάτι που θέλει χρόνο.

Κάθε φορά που πήγαινα σε ένα κλαμπ, το έκανα με την προοπτική ότι θα έμενα για πολλά χρόνια. Στην Μπανταλόνα έμεινα μόνο για έναν χρόνο, στη Ρεάλ για τρεις, στην Μπένετον για δυο κι έπειτα 13 στον Παναθηναϊκό και επτά στη Φενέρμπαχτσε. Όπου κι αν πήγα, προσπάθησα να το νιώσω σπίτι μου. Έτσι συμπεριφέρθηκα, έτσι συμπεριφέρομαι και σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ