Κολοσσιαία αποτυχία Ομπράντοβιτς – Αποκλείστηκε η Παρτιζάν στο Eurocup, μπροστά σε 20.000 οπαδούς (Vids)

Κολοσσιαία αποτυχία Ομπράντοβιτς – Αποκλείστηκε η Παρτιζάν στο Eurocup, μπροστά σε 20.000 οπαδούς (Vids)

Mέγα κάζο για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία αν και ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί του EuroCup ηττήθηκε από την Μπούρσασπορ με 95-103 μπροστά σε 20.000 οπαδούς της και αποκλείστηκε στη φάση των «16»!

Mέγα κάζο για το φαβορί του Eurocup την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Έπειτα από μια μεγάλη «μάχη» που έγινε στο Βελιγράδι, το σύνολο του Ζέλικο παρά το γεγονός πως προηγείτο με 5 πόντους στα 14» δευτερόλεπτα πριν την λήξη, τελικά γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Μπούρσασπορ μπροστά σε 20.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στην  «Stark Arena»

Παράλληλα, η Παρτιζάν έχασε τον μεγάλο στόχο που είχε θέσει μετά την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο: την πρόκριση στην Euroleague μέσω του Eurocup. Πλέον, η σερβική ομάδα περιμένει μια πρόσκληση για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης σεζόν μέσω της wild card.

Η Μπούρσασπορ όχι μόνο επέστρεψε σε ένα φαινομενικά χαμένο ματς, αλλά και με μεγάλα τρίποντα στην παράταση κατάφερε να «σφραγίσει» την νίκη στην παράταση και να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση.

Στα προημιτελικά η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα Ολίμπια του Γιόγκι Φέρελ και του Ζακ Όγκαστ.
Η Παρτιζάν κατάφερε να πατήσει… γκάζι στην 4η περίοδο μέσα από την άμυνά της και βρέθηκε στο +5 με 14» να μένουν για το φινάλε (84-79). Όλα έδειχναν πως το ματς έχει κριθεί, ωστόσο οι Τούρκοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι με το ματς να οδηγείτε στην παράταση(84-84).

Εκεί η Μπούρσασπορ κατάφερε να βρει μεγάλα σουτ και να ολοκληρώσουν μια σπουδαία ανατροπή, στέλνοντας σπίτι της την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Αλέκσα Αβράμοβιτς (23π.), με τον Ζακ ΛεΝτέι να συμπληρώνει 11 πόντους και 9 ριμπάουντ και τον Ματίας Λεζόρ να έχει 20 πόντους και 8 ριμπάουντ. «Μοιραίος» ο Πάντερ (13 πόντοι με 0/4 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 4/6 βολές).
Από την πλευρά των Τούρκων σπουδαία εμφάνιση σημείωσε ο Άντριου Άντριους (24 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ). Εξαιρετικός ήταν και ο Μπιτίμ με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Χόλαντ μέτρησε 17π. και το σουτ του αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας.

Τα Δεκάλεπτα: 20-20, 38-37, 60-64, 84-84.
Η Παράταση: 95-103.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ