Χάμπουργκ Τάουερς – Προμηθέας 103-105: Πήρε το θρίλερ και την πρόκριση στους «16»

Χάμπουργκ Τάουερς – Προμηθέας 103-105: Πήρε το θρίλερ και την πρόκριση στους «16»

Σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από το NBA, o Προμηθέας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 105-103 απέναντι στην Χάμπουργκ Τάουερς στη Γερμανία και προκρίθηκε μαθηματικά στους «16» του Eurocup.

Μετά από ένα απίθανο παιχνίδι, ο Προμηθέας πήρε τη νίκη στη Γερμανία απέναντι στην Χάμπουργκ Τάουερς με 105-103, για την 13η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Eurocup και προκρίθηκε και μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ψηλά το σκορ και πως οι επιθέσεις θα είχαν τον πρώτο λόγο. Οι ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ με τους Πατρινούς να παίρνουν το προβάδισμα στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, φτάνοντας μέχρι το +8 (42-50), ενώ πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 6 πόντους (48-54).

Διαβάστε επίσης: Πήγε νύχτα, «πήρε» την Πόλη και «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Τα πολύ καλά ποσοστά των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τα προβλήματα στην άμυνα έγιναν πιο σημαντικά και οι Γερμανοί κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό και να πάρουν μάλιστα το προβάδισμα (85-83 στο 32′) στην αρχή της τέταρτης περιόδου.

Το παιχνίδι στο φινάλε του ήταν κυριολεκτικά θρίλερ, και κρίθηκε από δύο φάσεις στο τελευταίο λεπτό. Αρχικά ο Ντάστιν Χογκ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από την άστοχη προσπάθεια του Τζον Τόμασον και σκόραρε για τον προμηθέα με 23″ να απομένουν, ενώ στη συνέχεια ο Κουλμπόκα έβγαλε την άμυνα πάνω στον Ζίγκα Σάμαρ και οι Πατρινοί πανηγύρισαν τη νίκη.

Πλέον ο Προμηθέας εξασφάλισε την πρόκρισή του στη φάση των «16» και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα στη «μάχη» της τετράδας.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 48-54, 78-83, 103-105

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ