Πήγε νύχτα, «πήρε» την Πόλη και «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Πήγε νύχτα, «πήρε» την Πόλη και «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας έκανε παρέλαση στην δική του Πόλη και έδειξε πως αυτός ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για την κούπα!

Στην δική του Πόλη, στην Πόλη που άρχισαν σήκωσε το δεύτερο ευρωπαϊκό, στην Πόλη που θα τον θυμούνται για πάντα. Πήγε βράδυ (για να κάνουμε λίγο πλάκα με την ατάκα των Τούρκων που μας τα έχουν κάνει… τσουρέκια) και την «πήρε» ξανά «φωνάζοντας» πως είναι το αφεντικό σε όλη την Ευρώπη.

Γιατί ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας και το δείχνει σε όλη την έως τώρα διαδρομή, φτάνοντας αισίως στην 22η αγωνιστική. Το 15-7 και η πρωτιά στην βαθμολογία είναι απλά η μαθηματική απόδειξη του φετινού εκρηκτικού Ολυμπιακού.

Μιας ομάδας που «χτίστηκε» για τα καλά πέρσι και φέτος δείχνει έτοιμη για την «εκτόξευση». Ο Ολυμπιακός που πήγε στην Πόλη να παίξει με την Φενέρ των 30-40 εκατομμυρίων ευρώ και την έκανε φύλλο και φτερό! Μιλάμε για πάρτι ανεπανάληπτο. Μικρή λεπτομέρεια; Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Σλούκας και Πίτερς.

Επαναλαμβάνω, δεν έπαιξαν Σλούκας και Πίτερς. Και ο Ολυμπιακός είχε με το… καλημέρα το ματς στο +30 και πήγε στα αποδυτήρια με +21. Έφτασε στο +26 στο τέλος της τρίτης περιόδου και όταν ξεκίνησε άσχημα στην τέταρτη με την Φενέρ να κάνει 15-2 και να μειώνει σε 13 πάτησε γκάζι, σοβαρεύτηκε ξανά και έκανε πλάκα και στο φινάλε.

Οι Τούρκοι που γέμισαν το γήπεδο είδαν τον Αυτοκράτορα Ολυμπιακό να τους διαλύει και όσο και αν προσπάθησαν να το κάνουν… ζούγκλα απλά «έφτιαχναν» ακόμη περισσότερο τους ερυθρόλευκους.

Και έτσι απλά όπως και στο ΣΕΦ έτσι και στην Πόλη ο Ιτούδης παρακολουθούσε πως με μπάτζετ 9,5 εκατομμυρίων ευρώ φτιάχνεις ομαδάρα για ευρωκούπα.

Γιατί ο Ολυμπιακός ο φετινός είναι ικανός για το 4ο ευρωπαϊκό, για αυτό που έχασε για ένα τρίποντο του Μίσιτς που έρχεται την Παρασκευή στο κατάμεστο για άλλη μια φορά ΣΕΦ.

Η νίκη στην Πόλη επί των Τούρκων και κυρίως ο τρόπος με την οποία ήρθε αποτέλεσε ένα ακόμη μήνυμα για αυτό που μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Μια ομάδα που έτσι και αλλιώς μας έχει κάνει να χαιρόμαστε αυτό που βλέπουμε και να αδημονούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός του ασύλληπτου Βεζένκοφ που έκανε ξανά double/double, του killer Κάνααν με την 20αρα, του τρομερού αρχηγού, του ΜακΚίσικ, του Λαρεντζάκη με τα ωραία του, του Γουόκαπ που έπαιξε για δύο, του Λούντζη, του Μπολομπόι, του Φαλ και του Μπλακ. Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα που συνεχίζει το όνειρο με παιχνίδια όνειρο!

Ο Ολυμπιακός πήγε βράδυ στην Πόλη και… εξαφάνισε τους Τούρκους. Έχει μπροστά του πολύ δρόμο μέχρι τον τελικό στόχο. Και εμείς πολλά παιχνίδια για να συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε! Εφές ετοιμάσου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ