Προμηθέας – Παρί: Μάχη 4άδας στο «Δημήτρης Τόφαλος»

Προμηθέας – Παρί: Μάχη 4άδας στο «Δημήτρης Τόφαλος»

Ο Προμηθέας υποδέχεται στην Πάτρα την Παρί με στοχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια του Euro Cup.

Συνεχίζει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο Euro Cup ο Προμηθέας, που υποδέχεται απόψε (22/3 στις 19:30) την Παρί στο «Δημήτρης Τόφαλος», με τη νίκη να είναι μονόδρομος αν θέλουν οι Πατρινοί να έχουν πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δύο αγωνιστικές απομένουν και ο Προμηθέας που βρίσκεται στην 5η θέση (10-6), μετά το ματς με την ισόβαθμή του Παρί που είναι 4η (10-6), θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 3η στην κατάταξη (11-5), Χαποέλ Τελ Αβίβ στο Ισραήλ την ερχόμενη εβδομάδα. Δυο ματς δύσκολα για την ομάδα της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη Σκαλόνι για τον Μέσι!

Ωστόσο το ηθικό είναι υψηλό στην ομάδα, με τον Νίκο Γκίκα να δηλώνει χαρακτηριστικά ενόψει της αναμέτρησης: «Την Τετάρτη παίζουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Euro Cup και με τη νίκη εξασφαλίζουμε το πλεονέκτημα έδρας. Οπότε, θέλουμε τον κόσμο σαν έκτο παίκτη δίπλα μας, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ