Καστρίτης: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα»

Καστρίτης: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Αρη επί της Τουρκ Τέλεκομ αλλά και για την προσθήκη του Τζόναθαν Σταρκ.

Ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και φυσικά από τη νίκη του Άρη επί της Τουρκ Τέλεκομ εμφανίστηκε ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Διαβάστε επίσης: Πως η οικογένεια Στάνκοβιτς σε ένα 24ωρο βρήκε μπροστά της δύο φορές τον Ολυμπιακό

Όσα είπε ο Καστρίτης:

Για το παιχνίδι: «Μία πολύ σημαντική νίκη, όπως κάθε νίκη στο Eurocup… Ηταν μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Είναι πολύ σημαντικό ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και κερδίσαμε. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά, ειδικά από τα μέσα της τρίτης περιόδου, με καλύτερη εικόνα αμυντικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό μέχρι το τέλος και κερδίσαμε δίκαια το ματς».

Για τον Σταρκ: «Δεν φέρνουμε παίκτη αν δεν πιστεύουμε σε αυτόν. Θα πω, όπως λέω πάντα, να μην μένουμε στην απόδοση κάποιου. Η βοήθειά του, προφανώς, ήταν σημαντική αν δούμε το σκοράρισμα. Το σημαντικό είναι να κρατάει τον ρυθμό στις δυο πλευρές. Ο Σταρκ χρειάστηκε την βοήθεια και της υπόλοιπης ομάδας. Σήμερα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος, γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι για την νίκη».

Για το ότι ο Άρης έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα: «Θεωρώ ότι κάθε παίκτης που γυρνάει από τραυματισμός, είναι πολύτιμος. Είτε ο Σανόγκο, είτε ο Κατσίβελης, είτε ακόμη και για τον Καλόγηρο, που βοηθάει στις προπονήσεις. Θεωρώ πως ο Σανόγκο είναι κοντά στην επιστροφή. Επιστρέφοντας στην Ελλαδα, θα έχουμε να πούμε περισσότερα».

Από πλευράς του ο MVP του Άρη, Βασίλης Τολιόπουλος δήλωσε:

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη καθώς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους».

Για την εμφάνισή του: «Δεν μ’ απασχολεί η προσωπική επίδοσή μου όσο το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε ένα παιχνίδι το οποίο πραγματικά ήθελε και το άξιζε πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ