Άρης: Αναχωρεί την Τρίτη (30/1) για Γερμανία δίχως Μποχωρίδη

Άρης: Αναχωρεί την Τρίτη (30/1) για Γερμανία δίχως Μποχωρίδη

Τις υπηρεσίες του Λευτέρη Μποχωρίδη για την αναμέτρηση με την Ουλμ θα στερηθεί ο Άρης.

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει και της επικείμενης αναμέτρησης κόντρα στην Ουλμ (31/1, 20:30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη προπονήθηκε εντός των συνόρων και θα αναχωρήσει την Τρίτη για τη Γερμανία, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να μην είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Μία μέρα μετά από τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, ο ΑΡΗΣ Midea επέστρεψε στο «Nick Galis Hall», προκειμένου να ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ουλμ, ο οποίος θα διεξαχθεί στη γερμανική πόλη την Τετάρτη 31/01 στις 19:30.

Το σημερινό (29/01) πρόγραμμα περιλάμβανε αποκατάσταση και τακτική εν όψει του μεθαυριανού αγώνα. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης (τραυματισμός στη γάμπα) έμεινε εκτός και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία. Απών θα είναι και ο στρατευμένος Γιώργος Φίλλιος. Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε την προσεχή αντίπαλο με την χρήση βίντεο.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (30/01) για τη Γερμανία και το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στη Ratiopharm Arena».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ