Ματέο για Ρούμπιο: «Αυτά τα προβλήματα μπορεί να μην είναι κατανοητά για κάποιους, αλλά γίνονται όλο και πιο συχνά»

Ματέο για Ρούμπιο: «Αυτά τα προβλήματα μπορεί να μην είναι κατανοητά για κάποιους, αλλά γίνονται όλο και πιο συχνά»

Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον Ρίκι Ρούμπιο και την απόφασή του να ξεκινήσει προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα με σκοπό να επιστρέψει στην δράση.

Ο Ρίκι Ρούμπιο πήρε την απόφαση να ξεκινήσει προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα, έχοντας ως μεγάλο σκοπό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Λίγους μήνες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το μπάσκετ ώστε να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Ο Τσους Ματέο μίλησε για την απόφαση του Ρούμπιο, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος για εκείνον, ενώ επισήμανε ότι ανάλογα προβλήματα μπορεί να μην είναι κατανοητά για κάποιους, αλλά γίνονται όλο και πιο συχνά.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Είμαι τρομερά χαρούμενος. Πέρασα κάποιες στιγμές μαζί του στην εθνική πριν από πολλά χρόνια. Ελπίζω να αναρρώσει πλήρως, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να του στείλουμε κουράγιο, να του πούμε να προχωρήσει και ότι θα βγει από αυτή την κατάσταση.

Κάποιες φορές υποφέρουμε από πίεση. Συμβαίνει σε όλους, δηλαδή και στους αθλητές και στον απλό κόσμο. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να μην είναι κατανοητά για κάποιους, αλλά γίνονται όλο και πιο συχνά. Είναι σημαντικό να βοηθάμε, να στηρίζουμε, να καταλαβαίνουμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ