Καστρίτης: «Ενθουσιασμένοι που περάσαμε στις 12 καλύτερες ομάδες του EuroCup»

Καστρίτης: «Ενθουσιασμένοι που περάσαμε στις 12 καλύτερες ομάδες του EuroCup»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη μεγάλη δοκιμασία του Άρη κόντρα στην Προμετέι, αλλά και για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Προμετέι για τα πλέι ιν του EuroCup και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους Ουκρανούς.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ ανέφερε πως όλοι είναι χαρούμενοι που είναι στις 12 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ