Νίκη στο ντεμπούτο του με την Παρτιζάν ο Τρινκιέρι

Νίκη στο ντεμπούτο του με την Παρτιζάν ο Τρινκιέρι

Με το «δεξί» ξεκίνησε την θητεία του στον πάγκο της Παρτιζάν ο Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς οι Σέρβοι επικράτησαν της Τρέντο με 76-71.

Η Παρτιζάν, με τον Ατνρέα Τρινκέρι να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, επικράτησε της Ιταλικής Τρέντο στο Βελιγράδι με 76-71 για την 6η αγωνιστική του EuroCup. Οι Σέρβοι που είχαν ένα άσχημο ξεκίνημα στη χρονιά, έκαναν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση και έφτασαν στο 2-4.

Η πρώτη περίοδο των «ασπρόμαυρων» ήταν εντυπωσιακή καθώς κράτησαν τους Ιταλούς στους 7 πόντους και με επιμέρους σκορ 22-7 πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η Τρέντο ισορρόπησε το παιχνίδι και η ομάδα του Βελιγραδίου πήγε στα αποδυτήρια με μια διαφορά τεσσάρων πόντων που άφηνε τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση στα τελευταία 20 λεπτά ήταν κλειστή αλλά η ομάδα του πρώην προπονητή της Εθνική Ελλάδας κράτησε τον έλεγχο και δεν έχασε το προβάδισμά της. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Τζοκ Λάντεϊλ με 18 πόντους και ο Μάρκους Πέιτζ με 16. Για τους φιλοξενούμενους ο Νίκολα Γιοβάνοβιτς με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ