Σφαιρόπουλος για το ρόστερ : «Αν μιλήσεις τώρα με τους παίκτες, δεν θα είναι καλό για την χημεία του συλλόγου»

Σφαιρόπουλος για το ρόστερ : «Αν μιλήσεις τώρα με τους παίκτες, δεν θα είναι καλό για την χημεία του συλλόγου»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, με τον στόχο της ομάδας, να είναι η παραμονή των παικτών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε την ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβιβ στην κορυφή του πρωταθλήματος του Ισραήλ. Σε δηλώσεις που παραχώρησε, έκανε λόγο για το ρόστερ της επόμενης περιόδου αλλά και το πρόβλημα με τους ελεύθερους παίκτες.

Μάλιστα, είπε ότι προτεραιότητα της ομάδας, είναι η παραμονή των βασικών μονάδων ενώ δεν αναφέρθηκε σε μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα, είπε ότι θα περιμένει να τελειώσει η σεζόν, ώστε να παρθούν οι αποφάσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν μιλήσεις τώρα με τους παίκτες, δεν θα είναι καλό για την χημεία του συλλόγου. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Μετά το τέλος της σεζόν, θα μιλήσουμε με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε στο ρόστερ. Έχουμε ήδη οκτώ παίκτες, θα δούμε ποιες θέσεις έχουν κενά και ίσως κινηθούμε για δύο ή τρεις παίκτες. Περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν και θα σχεδιάσουμε μετά το ρόστερ για την επόμενη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ