Και επίσημα στη Ζενίτ ο Πόιθρες (pic)

Και επίσημα στη Ζενίτ ο Πόιθρες (pic)

Στη Ζενίτ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει μπει πολύ δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι καθώς επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν σε Euroleague και VTB League.

Μετά από την απόκτηση των Κέβιν Πάνγκος και Αρτούρας Γκουντάιτις, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Άλεξ Πόιθρες ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους  Ρώσους.

Ο Αμερικανός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη Γαλατασαράι με την οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 12,1 πόντους και 6,3 ριμπάουντ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο 26χρονος φόργουορντ δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη Ζενίτ, έναν οργανισμό με πλάνο να κάνει σπουδαία πράγματα στην Euroleague αυτή τη σεζόν. Έχω ακούσει πολλά σπουδαία πράγματα για την Αγία Πετρούπολη και ανυπομονώ να ενισχύσω την ομάδα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την έλευση του Άλεξ, που μπορεί να παίξει στο 4 και στο 5, που θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα».

Η Ζενίτ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πόιθρες και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ