Ρίβερς : «Απαιτητικός προπονητής ο Πασκουάλ, έχω το DNA του νικητή»

Ρίβερς : «Απαιτητικός προπονητής ο Πασκουάλ, έχω το DNA του νικητή»

Για το νέο του ξεκίνημα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς, τονίζοντας πως έχει το DNA του νικητή.

Τη φετινή σεζόν η Ζενίτ έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Μία από τις κινήσεις της είναι και ο Κέι Σι Ρίβερς. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού αποτελεί έναν από τους πιο «φονικούς» σουτέρ των ευρωπαϊκών γηπέδων και τη περσινή χρονιά έχοντας ξεπεράσει το θέμα τραυματισμού του στον ώμο, έπαιξε από τις 22 Νοεμβρίου στη Ζαλγκίρις.

Το ενδιαφέρον της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης για εκείνον ξεκίνησε από την…. Καταλονία και τον Τσάβι Πασκουάλ με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής τον πήρε μαζί του στη Ρωσία και οι δυο τους ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τίτλους.

Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ μιλώντας στο «Izvestia» για τη νέα του ομάδα τόνισε πως έχει DNA νικητή και δήλωσε πως έχει πίστη στις κινήσεις της Ζενίτ

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του στη Ζενίτ: «Από αυτά που είδα την περασμένη σεζόν και από όσα συζήτησα με τον κόουτς Πασκουάλ κατάλαβα πως στην ομάδα υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες. Πέρυσι η Ζενίτ νίκησε τη Φενέρμπαχτσε, τον Ολυμπιακό, την Μπασκόνια. Είδα όλες τις κινήσεις του φετινού καλοκαιριού και πιστεύω πως φτιάχνουμε μία αποτελεσματική ομάδα. Δεν θέλω να πω από τώρα για τι είναι ικανή η Ζενίτ».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι ένας απαιτητικός προπονητής. Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να πετύχουν σε αυτό το επίπεδο. Αν ο Τσάβι πει κάτι, δεν θα το επαναλάβει δεύτερη φορά. Όλοι οι παίκτες πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούν. Είναι εξαιρετικός στην τακτική και βοηθάει τον κάθε παίκτη να καταλάβει τον ρόλο του».

Για το εάν θεωρεί τον εαυτό του τυχερό: «Τυχερό; Όχι. Έχω το DNA του νικητή. Σε κάθε ομάδα που πήγα έθεσα ως στόχο να πάρουμε έναν τίτλο και έκανα σπουδαία προσπάθεια γι’ αυτό. Σε κάποιες ομάδες τα καταφέραμε, σε άλλες όχι. Οι διοργανώσεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υψηλού επιπέδου. Την ίδια ώρα, μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με την καριέρα μου, αλλά πεινασμένος για περισσότερες νίκες. Θέλω να φέρω στην ομάδα μου τον πρώτο της τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ